PN-Hytter


Lækker og fleksibel PN-Hytte


Som tilpasses den enkeltes særlige behov og ønsker.

Kun fantasien sætter grænser… næsten


Variationsmulighederne er mange når du skal vælge netop den PN-hytte, som opflyder dine behov og ønsker. PN-Hytten kan f.eks. tilpasses, så den matcher eksisterende sommerhus eller redskabsskur.

Du bestemmer selv den udvendige beklædning, tagbeklædning, størrelse og antal af vinduer og døre og deres placering. PN-hytten kan også udføres med terasse og antallet af kvadratmeter bestemmer du.


Den invendige montering klarer vi gerne, men hvis du selv ønsker at foretage monteringen, er det også en mulighed. Her står vi selvfølgelig til din rådighed med levering af materialer.


Udfra prislisten som du kan hente i vores udstillingsmodeler eller få tilsent på mail. kan du sammensætte et udsnit af muligheder, men mere specifikke ønsker, klarer vi over en snak og der udarbejdes herefter et tilbud til dig. I Byg & Bo bruger vi faglært personale, som torvholder på byggerier.


PN-Hytten kommer i tre grundmodeller 7,3 m2, 9,9 m2. og 12,5 m2, som leveres og opstilles på din grund. Mere end 50 km. fra værkstedadressen beregnes et leveringsgebyr.

PN-RedskabshusPN-Redskabshuset er et fleksibelt redskabshus som kan tilpasses ethvert ønske og enhver pengepung.


Til orden, system eller lige hvad du vil... Mulighederne er mange når du skal vælge netop det PN-Redskabshus, som opfylder dine behov og ønsker, så det bliver helt dit eget.


Du bestemmer selv den udvendige beklædning, tagbeklædning, størrelse og antal af vinduer og døre og deres placering. Antallet af kvadratmeter er op til dig.

Det er også muligt at få dit redskabshus monteret med hylder og redskabsophæng, så det er helt ”indflytningsklart” når vi leverer det til den udvalgte plet på din grund.


Udfra prislisten kan du sammensætte et udsnit af muligheder, men mere specifikke ønsker, klarer vi over en snak og der udarbejdes herefter et tilbud til dig. I Byg & Bo bruger vi faglært personale, som torvholder på byggerier. PN-Redskabshuset kommer i tre typer på henholdsvis 5,55 m2, 8,64 m2 og 9,96 m2. som leveres og opstilles på din grund. Mere end 50 km. fra værkstedadressen beregnes et leveringsgebyr.


Vi leverer også Bjælkehytter